Spariver inför den kommande trippen

Det råder spariver i Bollebygd.

 

Källaren är städad och på söndag blir det gårdsloppis här.

Vi har sålt en av bilarna, hädanefter skall den tidigare så busskritiska familjen faktiskt åka kollektivt.

Just nu: 8 objekt ute på tradera, 1 annons ute på blocket. I kameran finns bild på ytterligare grejer som skall ut till försäljning på nätet.

Boxer-abonnemanget är uppsagt, gym-kortet kommer inte att förlängas, vi får nöja oss med en dagstidning framöver och pensionssparandet är sänkt. Idag köpte vi 6 nya matlådor, storpack med köttfärs och flingor till extrapris.

Men prenumerationen på postkodlotteriet den skall vi behålla… vi vill ju inte missa chansen att Kim Kärnfalk eller Daniel Da Silva kommer hit med en stor fet check eller en Volvo.

 

Tanken är också att det så småningom skall komma upp någon form av barometer här på bloggen så att ni kan följa oss i kampen i att fylla spargrisen.

 

Andra bloggar om: , , , ,

3 thoughts on “Spariver inför den kommande trippen

  1. Hur mycket har ni tänkt o spara? Låter som massor. Det är ju de rörliga kostnaderna som drar ivääg med pengar. Vi sparar ju multum, men det är tack vare bobbo som är snål/ekonomiskt

  2. Vi vet i idagläget inte exakt hur mycket pengar vi kommer att behöva. Som det verkar idag så kostar jordenruntbiljetter runt 100 000 för hela familjen så sen behöver vi ju pengar till mat och hotell och sånt också… så det är en rejäl slant.

  3. ja jo det blir nog en hel del men det är ju en upplevelse för livet. Skoj för barnen med! Lite avis är jag ju kan jag ju säga.