Den första veckan

Om en vecka befinner sig vi oss på Heathrow i London, dit vi tagit oss med flight BA 0791, och inväntar att få boarda en Boing 777, flight SQ 0319, och knappa 13 timmars stillasittande fram ti.ll Singapore och ankomst tisdag eftermiddag.

Vi får en nattflygning men kommer säkerligen att vara ganska möra i kroppen ändå när vi väl ankommer och sedan tar oss till vårt hotell Fragrance Riverside. Barnen har mest av allt ställt in sig på den pool som ska finnas på hotellets tak.

Singapore kommer att få hela onsdagen i vårt fokus innan vi på torsdag förmiddag återigen tar oss till flygplatsen för en flight på 1,5 timme till Ipoh i Malaysia för en övernattning innan Pangkor Island och Anjungan Beach resort ska ta hand om oss och erbjuda sol, bad och elva lata dagar.

 

08pangkor3-580x387

 

I helgen har allt som ska med sorterats upp i sex olika högar.

En för resväska prio, en för resväska mer sällan och fyra handbagage-högar.

 

Här på bloggen har vi lagt till en liten bildvisning här till höger som visar dom senaste bilderna som sparas på Instagram och ännu lite längre till höger en liten filmruta där det kan komma korta sporadiska filmklipp från olika delar via Bambuser.

One thought on “Den första veckan

  1. Ha en bra resa och ha roligt. Vi kommer att sakna dig! Vi vill oxå åka med..:) Men som tur vad kan vi ju följa dig genom bloggen.
    Plaska ordentligt på taket!
    Akta dig för krokodiler och hajar och sågfiskarna!
    Ha det så bra
    Från alla oss på igelkotten