Livet på flygplatser

Vi har onekligen spenderat en hel del tid på flygplatser under den här resan. Förr sades det att två timmar innan avgång var lämpligt att vara på plats! På fler och fler ställen rekommenderas tre timmar och oftast behövs det!

Barnen har visat otroligt tålamod, allting tar ju lång tid och de har förstått att gnäll inte fungerar på flygplatser. De drar tappert sina små resväskor genom terminalerna, kissar på beställning och äter det som serveras. Det är också så att personalen på flygplatsen och planen är väldigt vänligt inställda mot barnfamiljer. Det underlättar så klart!

Idag steg vi upp i ottan och lämnade vandrarhemmet med taxi redan kvart över 6. Check-in och säkerhetskontroller gick ovanligt snabbt och smidigt! En frukost nummer två har intagits på McDonalds och till barnens glädje fanns det en stor lekplats precis intill! K och F lät sig istället glädjas åt gratis wi-fi.

Snart har vi en tre och halv timmas lång flygning till ChristChurch framför oss. Därefter väntar en natt på ett fängelse ombyggt till vandrarhem och därefter tre veckor i husbil! M låter hälsa att det är tur att vi skall sova på fängelset först för man skall ju alltid spara det roligaste till sist!


Livet på flygplatser

Comments are closed.