Missat flyg

Det tog inte slut med strulet som  vi hade innan avfärd från KL. Flyget blev som sagt försenat och vi missade med några minuters marginal vårt anslutningsflyg i Singapore vidare till Sydney som avgick 20.35 i fredags kväll.

Väl av planet fick vi veta detta av en engagerad företrädare för Singapore Airlines som sa "don't worry, you can take the next flight to Sydney 00.45".

Han sa till oss att gå och fixa ombokningen en bit bort. 5 minuter senare kommer han tillbaka med en sån där vit golfbil som finns på vissa flygplatser. Han ber oss hoppa upp och kör sedan till en annan disk utan kö där biljetterna ordnas och en voucher på mat till oss som kompensation för förseningen.

En vrålhungrig familj åt på Burger King och piggnade till rejält. Barnen fick varsin Barbie för att hålla sig vakna och
sockerchockades sedan med sina regnbågsfärgade klubbor som vi hade köpt i KL tidigare under dagen. Resultatet av det var att en av N:s tänder lossnade så mycket att blodet sprutade och en "operation" senare var den utdragen av tandläkare K.

När det väl var dags för en boarding så har uppenbarligen Australien stentuff kontroll redan på avgående flygplats. Ny säkerhetskontroll och därefter en nitisk sheriff som gjorde ytterligare djupgranskningar av vissa personers pass.

En lång väntan och en senare ankomst till Sydney blev i alla fall resultatet. Strax före klockan 13.00 mitt på lördagen var vi framme.

Senare på lördagen väntade ett annat äventyr…

2 thoughts on “Missat flyg

 1. phu…låter som en pärs =-/
  Skönt att höra att det gått bra till slut….
  ni måste haft ett tålamod utan dess like…det hade inte jag haft =-))
  Här har helgen löpt på bra och i natt skall det jobbas igen..
  ha det nu bra och vila upp er ordentligt så ni orkar med nästa äventyr =-)
  Magnus försökte ringa i går, men gör ett nytt försök en annan dag
  KRAMAR från oss

 2. Hej, jag såg att Magnus försökt nå mig. Tyvärr har vi ingen uppkoppling utan att betala för stunden när vi är här. Jag ringer när det finns möjlighet och om inte annat när vi kommer till Nya Zeeland. /F