Väntar…

…på försenat flyg till Singapore. Resan hit var en pärs, Milla fick värsta astmaattacken i taxin, taxichaffisen höll på att somna flera gånger och när vi väl kom fram räckte inte våra pengar! Snäll taxikille dock som lät dig nöjas!Vid incheckning visar det sig att K visum inte fungerar, tankar om gamla trafiksynder i form av några dagars obetalda bilskatt kommer direkt upp hos K, men det visar sig snart att felet är att passnumret inte stämmer med aktuellt pass, tack för det säger vi till den som hjälpte oss att ordna visum!Hur som helst, en vänlig kille hjälpte oss och ordnade nytt visum! Det var en dryg väntan innan de ropade upp K namn i högtalarna och allt var klart.Efter det har vi köat oss genom två passkontroller, två säkerhetskontroller och när vi kom fram preeeecis i rätt tid så visar det sig att planet är försenat.Enligt ursprungsplan hade vi 50 minuter på oss att byta plan i Singapore. Vi är nu nere i 25! Gissa vilka som kommer att rusa genom terminalen i Singapore! Håll tummarna att vi hinner!


image from http://kjellbergsweden.typepad.com/.a/6a00d834516cfd69e20163024f626b970d-pi

4 thoughts on “Väntar…

 1. Fredagsmyset har startat och vi håller givetvis tummarna att ni hinner och att det blir en behaglig resa.
  Kram

 2. …och här hemma i Borås har vi nu firat färdigt 60-årsdagen. Vi började firandet den 24 februari och avslutade i fredags kväll tillsammans med arbetskamraterna. Kvällen började på 7:e våningen med öl, diverse drinkar och tilltugg. Trevlig uppstart på kvällen, god och glad stämning. Det var bara H-O och jag som visste att vi skulle äta på annan plats. En halvtimma sena kom vi iväg på den 10 minuter långa promenaden till restaurangen. Där möttes vi av fint dukat bord, levande ljus och ett varmt mottagande.
  Att berätta om mat på ett sätt som gör att du känner dofter, smak och konsistens innan du har smakat måste vara en konstart. Att det stämmer så bra och är godare än du kunnat tro är högre. Vi avnjöt en god middag, tillsammans med rött sydafrikanskt vin och avlustade middagen med en chokladtryffel, bärsås och portvin. Kaffe & avec serverades sen hemma hos oss. När man har roligt går tiden fort. De sista gästerna mötte tidningsbudet i trappuppgången, och vi tog sovmorgon och en sen frukost.
  Tack Färgeriet i Borås för en god middag och trevlig kväll.
  Var rädda om er, vi ses i New York .
  Kram

 3. O vi som inte ses i NY kanske ses i H-borg till påsk :)
  Kram