New York, New York

Så var vi äntligen här!

Tågresan gick över förväntan. Sätena var bredare, benutrymmet längre och maten godare än vad vi väntat oss! Förseningen på över en timma när vi gick på tåget lyckades de köra i fatt och vi kom till och med fram en kvart innan utsatt tid! Det fick snabbt och lätt att hitta rätt och få tillbaka våra incheckade väskor. Det var svårt att få tag i en taxi.

Det var ett kärt återseende att få träffa barnens mormor och morfar på hotellet. Att få spendera tid tillsammans med dem här i NY ser vi alla fram emot!

Det var fantastiskt att se utsikten över Times sqaure från hotellrummet! Bildbevis kommer.

Vår första hela dag i NY har ägnats åt shopping! Vi gick 5:th aveny ner till Bryant Park där vi stannde för lunch, vi fortsatte sedan ner hela vägen till Madison där vi tog in på Broadway aveny och vidare ner till Union Square. Vi passerade många fina både små och stora butiker! Barnen har träget traskat på och tålmodigt väntat när deras föräldrar har shoppat loss i den ena butiken efter den andra. Detta kompenserades senare genom en taxiresa till Toys r us och den stora Barbieavdelningen som finns där. Två Barbiedockor, ett Barbietält, en Barbiebil, två Barbietröjor och ett par paraplyer senare var vi kvitt! Vi kommer att bli tvungna att köpa en väska till.

 

 

Comments are closed.