Den långa resan – en sammanfattning i bilder

Nu har det snart gått en månad sedan vi kom hem igen. Det har varit en tid av att gå tillbaka till en hel del rutiner men även att försöka göra en del saker lite annorlunda i vardagen.

Nu är det sommar i Sverige, med en temperatur som vi känner igen väl från resan, och förhoppningsvis fortsätter det utan några köldknäppar som den för någon vecka sedan.

Alla dom där bilderna som vi tog under 11 veckor är en bra påminnelse om vad vi faktiskt var med om. Från denna digra samling har vi plockat ut ett antal, sorterade i kronoligisk ordning, som ni kan se i bildspelet här under.

 

Klicka på knappen till vänster om "Vimeo"-loggan för att se bilderna på helskärm.

 

Faktum är att man verkligen får känslan "har vi gjort allt detta" när bilderna har sorterats och sedan blinkar förbi i bildspelet och en längtan att resa på nytt finns där givetvis. Inte lika länge men till nya länder och platser bortom mainstream-charter.

 

4 thoughts on “Den långa resan – en sammanfattning i bilder

  1. Nu har jag rest runt lite med era vackra bilder och följt er trevliga familj på det stora äventyret. Grattis till era käcka flickor!:-) Jag kände bara igen något i Las Vegas och Florida.. Jag har varit i USA och Kanada några gånger. Ha de bra hälsar P-O

  2. Tjejerna har haft med sig varsin skiva till dagis/skolan idag så att dom kan visa upp bildspelet för sina kompisar där. Var i Kanada har du varit?

  3. Oj jag glömde, vi åkte ju till Vancouver i Kanada också, från SanFransisco.